Omakotitalon myynti-ilmoituksesta hitti: ”Valmiiksi suunniteltu elämä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kiinteistöjen ja asuntojen myynti-ilmoitukset toistavat yleensä samaa kaavaa, eikä eroja juurikaan ole. Nyt Porissa myynnissä olevan omakotitalon myynti-ilmoitus on kuitenkin noussut nettihitiksi, koska se on laadittu hieman totutusta poiketen. Myynnissä on nimittäin ”valmiiksi suunniteltu elämä ja rikkoutuneet haaveet”.

Porin Niittymalla 120.000 euron hintaan myytävä 120 neliömetrin vuonna 1968 valmistunutta taloa myydään kaikkine irtaimistoineen poikkeuksellisella tarinalla, joka on osunut monien suomalaisten sydämiin. Kauppahintaan sisältyvät niin huone- kuin työkalutkin kuten myös Jallut niin lehtenä kuin juominakin.

– Olin suunnitellut valmiiksi elämäni jo liiankin tarkkaan, ja sain karvaasti kokea sen että suunnitelmat eivät itselläni kannata. Tartu siis tilaisuuteen, ja osta tästä valmiiksi suunniteltu elämä, talo, auto(tapauskohtaisesti) ja haaveet, Tori.fi-ilmoituksessa kerrotaan.

– Jos et halua kuulla fraasia ”mikä *ttu teitä porilaisia vaivaa” älä osta tätä taloa. Talo on porin välittömässä läheisyydessä, 10min automatkan päässä keskustaan värivaloihin / prismaan ostamaan sitä *#€& unohtunutta vaippapakettia.