The Walking Dead -fanit yllättyivät – vilahtiko zombie-Trump sarjassa?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viimeisten vuorokausien aikana televisiota on ollut lähes mahdotonta katsella välttymättä Yhdysvaltojen presidentinvaaleja koskeviin ohjelmiin. Nyt The Walking Dead -fanit väittävät Donald Trumpin esiintyneen jopa suositussa zombiesarjassa.

The Walking Deadin tuoreimmassa jaksossa vilahtaneen zombien on huomattu muistuttavan yllättävän paljon Yhdysvaltojen tulevaa presidenttiä. Elävällä kuolleella on samantyylinen kampaus kuin Trumpilla, ja myös sen kasvonpiirteet muistuttavat poliitikoksi ryhtynyttä Diili-tähteä.

Monet sarjan fanit pohtivat sosiaalisessa mediassa, voisiko kyseessä olla tietoinen viittaus ajankohtaiseen aiheeseen. AMC-kanava on kuitenkin kiistänyt väitteet ComicBook.com -sivustolle. Kanavan mukaan kyseessä on vain yksi monista ”kulkijoista”, kuten zombieita kutsutaan sarjassa.