Elefantti esiintyi räppärin syntymäpäivän kunniaksi – nettiraivo repesi!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen räppäri French Montana sai vihat niskoilleen faneilta, jotka suuttuivat miehelle nähdessään hänen lomakuviaan. Mies julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvia ja videoita elefantista, joka teki erilaisia temppuja hänelle hänen syntymäpäivänsä kunniaksi.

Thaimaan elefanttisafareilta on olemassa paljon kuva- ja videomateriaalia, joilta näkyy miten huonosti eläimiä kohdellaan. Eläinsafareilta julki tulleen materiaalin myötä ihmiset ovat alkaneet olemaan enemmän valveutuneita sen suhteen mitä suosittujen eläintarhojen kulisseissa tapahtuu ja miten eläimiä kohdellaan. Tämän vuoksi myös French Montanan julkaisemat kuvat saivat fanit syyttämään miestä eläinten rääkkäämisestä.

Videolla elefantti suoritti temppuja ja se laitettiin nostamaan myös French Montanan turvamies ilmaan kärsällään. Räppäri on kuitenkin TMZ-sivuston mukaan kertonut, että elefantti oli etuoikeutettu ja eli omistajiensa kanssa paremmin kuin monet ihmiset. Selitys ei ole kuitenkaan tuntunut riittävän faneille.

I love animals more than people !! Happy bday to me ??positive vibes at the Casa ?

A photo posted by French Montana (@frenchmontana) on

SECURITY VS ELEPHANT IN THE BACKYARD ?????

A video posted by French Montana (@frenchmontana) on

Day before the bday

A video posted by French Montana (@frenchmontana) on