Ellie Goulding toipumassa sairaudesta – uusi mies kiikarissa?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vakavasta uupumuksesta toipuva laulaja Ellie Goulding on löytänyt uuden rakkauden elämäänsä. Hänet on yhditetty romanttisessa mielessä henkilökohtaista kuntovalmentajaansa Bobby Richiin. Mies on luonut nimeä myös tunnettuna judokana.

Laulaja Ellie Gouldingin parisuhdestatus on edelleen sinkku, mutta nainen on tapaillut Bobby Richiä useasti. Instagramiin on muun muassa julkaistu kuva, jossa kuntoilija on ojentanut kukkakimpun Gouldingille. Laulaja on ollut sinkkuna talvesta asti, kun hänen kaksivuotinen suhde basisti Dougie Poynterin kanssa päättyi aikatauluongelmiin.

Uusi ihastus on varmasti tervetullut lisä uupumuksesta toipuvan Ellie Gouldingin elämään, Mirror-lehti uutisoi. Nainen joutui perumaan kesällä runsaasti keikkoja sairastumisen vuoksi. Yksi keikoista oli määrä olla Joensuun Ilosaarirockissa.

Euphoria, relief and exhaustion right there #judo #bjj

A photo posted by Bobby Rich (@mrbobbyrich) on

??????

A photo posted by Bobby Rich (@mrbobbyrich) on

She caught the bouquet

A photo posted by Bobby Rich (@mrbobbyrich) on