Kim Kardashian saattaisi kuolla seuraavaan raskauteen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin, että liki vuosi sitten toisen lapsensa synnyttänyt Kim Kardashian harkitsee sijaissynnyttäjän käyttämistä, mikäli hän ja räppäri Kanye West haluaisivat kolmannen lapsen. Jos Kim kuitenkin tulisi raskaaksi, saattaisi hän kuolla sisäiseen verenvuotoon.

Kim Kardashianin kaksi raskautta ja synnytystä ovat olleet todella hankalia. Nainen on kärsinyt raskausmyrkytyksistä ja istukkaan liittyvistä ongelmista sekä Northia että Saintia odottaessaan. Lääkärit ovat varoittaneet, että seuraava raskaus todennäköisesti tappaisi naisen hitaasti verenvuotoon.

Seurapiirikaunotar on ajatellut sijaissynnyttäjän olevan potentiaalinen vaihtoehto kolmannelle lapselle, mutta suurin pelko liittyy kiintymykseen ja rakkauteen. Kim Kardashian epäilee tuoreessa Rikkaat Kardashianit -jaksossa, että ei välttämättä pystyisi rakastamaan toisen naisen synnyttämää lasta yhtä paljon kuin kahta aiempaa lastaan.