Maailman parhaat lentoyhtiöt on valittu – Finnair ei sijoittunut

Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uusiseelantilainen Air New Zealand on valittu maailman parhaimmaksi lentoyhtiöksi. Valinnan teki lentoyhtiöitä ja niiden palveluja vertaileva Airline Ratings. Air New Zealand on voittanut vertailun neljä vuotta peräkkäin.

Toiseksi parhaimmaksi lentoyhtiöksi on valittu australialainen Qantas, kolmanneksi Singapore Airlines, neljänneksi hongkongilainen Cathay Pacific ja viidenneksi Virgin Atlantic ja Virgin Australia. Kuudennella sijalla oleva British Airways on ensimmäinen listalle sijoittuva eurooppalainen yhtiö, Daily Mail uutisoi.

Abu Dhabista käsin vaikuttava Etihad Airways on listan seitsemäs. Yhtiön ensimmäinen matkustusluokka voitti kuitenkin maailman parhaimman ykkösluokan tittelin. Kahdeksanneksi paras lentoyhtiö on japanilainen All Nippon Airways. Yhdeksänneksi sijoittui taiwanilainen EVA Air, ja viimeisenä kymmenen parhaan joukossa on saksalainen Lufthansa.