Miley Cyrus hyppäsi yleisön kourittavaksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähti Miley Cyrus nousi kuuluisuuteen alun perin näyttelijänä Disney-kanavan Hannah Montana -sarjassa. Nykyään kohuesiintymisistä tunnettu Miley aiheuttaa keskustelua rohkeilla esiintymisasuillaan ja lavaelehdinnällään. Nyt laulaja on antanut fanien kouria hänen vartaloaan.

Supertähdet saattavat heittää faneilleen kesken esityksen hikisen paidan, märän pyyhkeen tai käydä koskettamassa heidän kättään. Poppari Miley Cyrus astui kuitenkin suoraan yleisön eteen ja antoi innokkaiden fanien kosketella hänen ruumiinosiaan lähietäisyydeltä. Miley antoi vartalonsa hetkellisesti ihailijoilleen.

Konserttimomentista leviää parhaillaan videokuvaa netissä. Miley Cyrus tulee pian tähdittämään ohjaajalegenda Woody Allenin uutta sarjaa. Allenin luomaa, kirjoittamaa ja ohjaamaa, toistaiseksi nimetöntä sarjaa tullaan esittämään Amazonin suoratoistopalvelussa. Miley Cyrusin ohella sarjassa tullaan näkemään yhdysvaltalainen pitkän linjan näyttelijä Elaine May.