Britney Spears otti vastaan mallinukkehaasteen – näin hän suoriutui taustatanssijoidensa kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Internetissä on viime viikkojen aikana levinnyt uudenlainen somehaaste. Tunnisteella #mannequinchallenge leviävässä mallinukkehaasteessa ihmisiä kehotetaan pysymään hievahtamatta paikoillaan mahdollisimman pitkään.

Lukuisten muiden tähtien tavoin myös Britney Spears on osallistunut haasteeseen. Laulaja jakoi Instagramissa videon, jossa hän näyttää jähmettyneen paikoilleen taustatanssijoidensa kanssa kesken harjoitusten.

Britney ja hänen tanssitiiminsä vaikuttavat suoriutuvan haasteesta erittäin hyvin. He eivät hievahdakaan kameran kiertessä ympärillään, tähden oman Slumber Party -kappaleen soidessa taustalla.

 

We use our bodies to make our own #MannequinChallenge ? THANK YOU for voting #PieceOfMe for @TheBestOfLV!!!

A video posted by Britney Spears (@britneyspears) on

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat