Erilainen hääleikki: Seksiä vieraiden edessä!

Ohhoh! Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalaisissa hääjuhlissa nähdään perinteisesti hääleikkejä, joista yleisin lienee morsiamenryöstö. Kiinassa on hieman rajummat leikit. Netissä leviää video, jolla nähdään, kun kiinalaiset pakottaa häitään viettäneen pariskunnan muhinoimaan kaikkien katsellessa.

Kiinassa on yleistä, että tuore aviopari pääsee kisailemaan tai leikkimään pikkutuhmia pelejä hääyönä. Usein nämä hääleikit ovat seksiteemaisia, Mirror-lehti kertoo. Nyt on kuitenkin saatettu mennä monen mielestä liian pitkälle, sillä alaston aviopari pakotettiin vällyjen väliin vieraiden läsnäollessa.

Vaikka pari näyttää videolla nauravan tilanteelle, on se katsojan mielestä aavistuksen verran kiusallista. Juhlavieraat huutelevat parille, että heidän tulisi esittää harrastavansa seksiä. Lopulta vieraat vetävät peiton pois alastoman parin päältä.