Eroon raskauskiloista? Nämä vinkit auttavat alkuun

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Osa tuoreista äideistä pääsee helposti ja nopeasti eroon raskauskiloista imettämällä vauvaa ja yksinkertaisesti unohtamalla itse syödä ja pitää huolta omasta ravinnostaan. Moni äiti kantaa kuitenkin pitkään raskauden aikana kertyneitä kiloja vaikka haluaisikin onnistua niiden karkottamisessa.

May Simpkin kertoi Healthista-sivuston mukaan, että äitien suurin ongelma on yleensä se, että he eivät saa tarpeeksi unta.

Välillä omaan unen saamiseen pienen lapsen kanssa ei pysty vaikuttamaan, mutta aina kun se on mahdollista, väsyneen äidinkin kannattaisi ummistaa silmänsä. Univelka saa ihmiset ahmimaan ja syömään enemmän kuin normaalisti, koska väsynyt keho viestii aivoille, että henkilö tarvitsee lisää energiaa.

Terveellisesti syöminen saa painon putoamaan nopeammin. Monien tuoreiden äitien ongelma on kuitenkin se, että he ovat tottuneet raskaana syömään todella suuria annoksia ja osa naisista on totuttanut itsensä myös epäterveellisen ruoan ahmimiseen.

Moni nainen jatkaa kahden edestä syömistä senkin jälkeen kun vauva on jo syntynyt. Tähän kannattaisi kiinnittää enemmän huomiota ja lopettaa ahmiminen, jonka sijaan söisi terveellisempiä ja pienempiä annoksia useammin.