Lady Gaga hehkuttaa: ”Tämä on maailman paras huume!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Supertähti Lady Gaga nousi järisyttävän suureen suosioon esikoisalbuminsa The Famen ansiosta vuonna 2008. Kolmekymppinen newyorkilainen on myynyt maailmanlaajuisesti noin 23 miljoonaa albumia, voittanut viisi Grammya, viisi World Music Awardia, kahdeksan MTV Europe Music Awardia ja 13 MTV Video Music Awardia.

Lokakuussa Joanne-albumin julkaissut Lady Gaga, oikealta nimeltään Stefani Joanne Angelina Germanotta, kertoo vihdoinkin löytäneen itsensä. Julkisuuden valokeilassa usean vuoden ajan viihtynyt artisti paljastaa, että parasta musiikin tekemisessä on itsensä löytäminen ja minään luottaminen. Hänen mielestään huomionkipeys saattaa ohjata esiintyvien taiteilijoiden elämää liikaa.

– Kuuluisuus on parasta huumetta, mitä on koskaan ollut olemassa. Sitä ei kuitenkaan tarvitse enää, kun ymmärrätää kuka on ja mitä tarvitsee. Ymmärrän nyt täysin mitä elämältäni haluan. Minulle itseni löytäminen tarkoittaa menestymistä. Haluan taistella todellisten asioiden puolesta, enkä pelkästään enää huomion, kuuluisuuden ja suosionosoitusten vuoksi, Lady Gaga kertoo Harper’s Bazaar -lehdelle.