Apple myöntyi: Persikkaemoji näyttää taas takapuolelta!

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet järkyttyivät taannoin Applen esiteltyä iOS-käyttöjärjestelmän tuoreen päivityksen myötä uudistuksen kokevan emojivalikoiman. Kaksimielisten keskustelujen suosikki, persikkaa esittävä emoji oli nimittäin laitettu uuteen uskoon. Uudistuksen myötä se näytti aikaisempaa vähemmän takapuolelta.

Nyt Apple on julkaissut iOS 10.2 -päivityksen kolmannen testiversion. Sen perusteella yhtiö on vastannut sosiaalisessa mediassa saaneeseen palautteeseen. The Next Web -sivuston mukaan persikka-emoji muistuttaa nimittäin jälleen takapuolta. Väritys on muuttunut alkuperäisestä versiota oranssimmaksi, mutta muoto on yhtä peppumainen kuin ennenkin.

Kuten arvaa saattaa, uutinen otettiin ilolla vastaan sosiaalisessa mediassa. Twitter-käyttäjät kiittelivät teknologiajättiä siitä, että yhtiö kuunteli asiakkaidensa some-tuohtumusta.