Mies epäili pettämistä – UAV-kopteri paljasti vaimon salasuhteen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Radio-ohjattavia helikoptereita on käytetty kuvaustarkoituksissa jo muutaman vuoden ajan. Nyt eräs mies kertoo valjastaneensa UAV-kopterin salakuvaamaan vaimoaan. Nainen jäi pettämisestä kiinni rysän päällä.

YAOG-videoblogin ylläpitäjä oli epäillyt vaimonsa uskottomuutta muutaman viikon ajan. Nainen oli esimerkiksi lähtenyt töihin monta kertaa normaalia aikaisemmin ja miehen hälytyskellot alkoivat soida. Lopulta mies oli saanut vihjeen, että vaimolla saattaa olla menossa ikävää vilunkipeliä vieraan miehen kanssa.

Kameralla varustettu helikopteri seurasi vaimon tekemisiä ilmasta käsin. Videolla näytetään, kun nainen kävelee paikallisen CVS-kaupan eteen tapaamaan salaista seuralaista. Videon kuvannut mies ja uskottomuudesta kiinni jäänyt nainen ovat olleet naimisissa 18 vuotta. Onneksi nykytekniikka mahdollistaa tunteilla leikkivien idioottien paljastamisen ja häpäisemisen.