Hampurilainen ”räjähtää” puraistessa – sämpylän sisällä sotkuisa yllätys

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmalla on nähty mitä oudompia erikoishampurilaisia pizzaburgerista sushiburgereiden kautta McDonald’sin tuoreisiin Nutella-hampurilaisiin. Nyt hämmästystä herättää hampurilainen, joka räjähtää auki syödessä.

New Yorkissa sijaitseva Raw Material -ravintola on lanseerannut burgerin, jonka sämpylä on täytetty voista ja juustosta valmistetulla kastikkeella. Kastike räjähtää ulos kun hampurilaista purraan tai leikataan veitsellä.

Juustokastikkeen ansiosta hampurilainen on todennäköisesti herkullinen, mutta videon perusteella syöminen on paitsi sotkuista, myös jokseenkin epäilyttävän näköistä. Monet ovat nimittäin kommentoineet sämpylän muistuttavan finniä juuston purkautuessa ulos sen sisältä.