Iggy Azalea esitteli uusia rintojaan – muhkeampi povi vei huomion!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australiasta kotoisin oleva poptähti Iggy Azalea on kertonut avoimesti, että hän on käynyt kauneusleikkauksissa. 26-vuotias tähti paljasti hiljattain, että hän on myös suurentanut rintojaan, joita hän nyt ilmeisesti halusi avoimesti paljastavassa asussaan esitellä.

Iggy Azalea saapui GQ-lehden järjestämään GQ Men of the Year Awards -palkintogaalaan näyttävässä mustassa jakkupuvussa. Kuten moni muukin nainen nykyään, myös hän jätti paidan pukematta jakkutakin alle paljastaen uuden rintavarustuksensa kameroille.

Vaalea kaunotar näytti aivan Barbie-nukelta astellessaan pitkissä vaaleissa hiuksissaan kuvattavaksi punaiselle matolle. Naisen hiukset ulottuivat takapuoleen saakka ja suoristettuina kiinnittivät entistä enemmän huomion paljaaseen rintavakoon.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash