Kendall Jenner ei ilmiantanut siskoaan – sai oksettavan rangaistuksen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kendall Jenner oil vieraana The Late Late Show with James Corden -keskusteluohjelmassa, jossa juontaja James Corden oli keksinyt mukavan leikin kaunottaren vierailua varten. Corden halusi pelata peliä, jossa joko kerrotaan totuus toisen kysymykseen tai joudutaan syömään tai juomaan jotain todella ällöttävää.

Tarjolla oli muun muassa sardiinipirtelöä, kupillinen linnun sylkeä, eläinten kiveksiä, kalan silmiä ja simpukoista puristettua mehua. Osio sisälsi paljon kinkkisiä kysymyksiä, joihin Kendall ei mielellään olisi halunnut vastata. Hän joutui vaikenemisen vuoksi juomaan muun muassa simpukkamehua ja linnun sylkeä.

Juontaja sai kuitenkin Kendallin vastaamaan yhteen kinkkiseen kysymykseen, koska nainen halusi väistää oksettavat tarjoilut. Naisen tuli laittaa hänen veljensä ja siskonsa lasten nimet järjestykseen alkaen parhaasta ja päättyen naurettavimpaan nimeen. Kendall antoi pienen empimisen jälkeen vastauksen ja kertoi, että North on paras nimi, minkä jälkeen tulee Saint. Juuri isoveljelle Robille syntyneen vauvan nimi Dream oli Kendallin mielestä huonoin.