McDonald’siin Srirachalla maustettu Big Mac – tulinen versio klassikosta

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomessa myös kukkokastike-lempinimellä tunnettu Sriracha on muutaman vuoden aikana löytänyt tiensä yhä useampiin ruokapöytiin ympäri maailmaa. Pian tulista maustekastiketta tullaan lisäämään myös pikaruokaketju McDonald’sin hampurilaisiin.

McDonald’s on lanseerannut kastikkeella maustetun Sriracha Big Mac -hampurilaisen ja Sriracha Mac-dippikastikkeen. Valitettavasti tulisia uutuuksia tullaan toistaiseksi myymään vain Yhdysvaltojen Ohiossa sijaitsevan Columbusin ravintoloissa. Mikäli tuote osoittautuu menestykseksi, päästään Sriracha Big Maceja maistamaan mahdollisesti myös muualla.

Columbusin McDonald’s -ravintolat ovat ennenkin toimineet eräänlaisena testialueena ketjun uusille tuotteille. Yhtiön tiedottaja on kertonut Buzzfeed-sivustolle tämän olevan ensimmäinen kerta, kun Big Macin täytteitä on muutettu. Asiaa kuvaillaan virstaanpylvääksi pikaruokaketjulle.