Miley Cyrusin pikkusisko ryhtyi laulajaksi – tässä ensimmäinen sinkku

Nettivideot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti-näyttelijä Miley Cyrus ja hänen pikkusiskonsa Noah ovat yhdessä kuin kaksi marjaa. Samanlaisen ulkonäön lisäksi siskoksia yhdistää myös laulun lahjan. Nyt pikkusisko Noah on alkanut myös haaveilemaan urasta musiikin parissa.

16-vuotias Noah Cyrus tavoittelee isosiskonsa Mileyn tavoin myös uraa musiikin parissa ja julkaisi juuri ensimmäisen kappaleensa. Records LLC -levy-yhtiön kiinnittämä artisti julkaisi Make Me (Cry) -nimisen kappaleen, jossa myös Labrinth-niminen miesartisti on mukana laulamassa.

Vielä teini-iässä olevan Noahin ja Labyrinthin yhteinen kappale kertoo kipeästä erosta, johon pitkään jatkunut riitely ja itkeminen ovat lopulta johtaneet. Noahin lauluäänessä on jotakin tuttua, ja se maistuttaa sävyltään todella paljon isosisko Mileyn ääntä ja laulutyyliä.

so happy to finally share this. my new song #MakeMeCry feat. @labrinth is out now!!! link in my bio

A photo posted by NC (@noahcyrus) on

whatcha lookin at gurrrlll

A photo posted by NC (@noahcyrus) on