Takapuolessa elävä kala löytyi Australiasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Iso-Britannian yleisradion luonnon ihmeisiin keskittyvä BBC Earth on herättänyt hämmennystä, ällötystä ja naurua tuoreella twiitillään. Lyhyellä gif-animaatiolla tutustutaan neulakalojen vähintäänkin erikoisiin elintapoihin.

Twitter-viestissä tavataan pieni kala, joka ui suoraan merimakkaran takapuolen sisuksiin. BBC Earthin mukaan kyseessä on neulakalalle paras paikka piiloutua potentiaalisilta saalistajilta. Viestin tunnisteena oli hashtag #FishThatLiveUpBums, eli pepuissa elävät kalat.

BBC Earthin twiitti herätti hämmentyneitä reaktioita Twitterissä. Neulakalan tapa herätti arvatenkin inhoreaktioita ja kauhua monissa sosiaalisen median käyttäjissä. Osa käyttäjistä myös kehui BBC:n erikoista hashtag-valintaa.

– Päivän paras hashtag-palkintoni menee BBC Earthille, Twitter-käyttäjä Jack Linstead kommentoi.