Iggy Azalea kerskui palkintogaalassa: ”Minulla on maailman paras vagina”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Iggy Azalea tunnetaan hyvin suorapuheisena ja rohkeana muusikkona, joka ei häpeile esitellä vartaloaan tai puhua siitä. Nyt nainen on kerskunut itsevarmasti sillä, että hänellä on koko maailman paras vagina.

Nainen oli GQ Australia Men of the Year Awards -palkintogaalassa, jossa nainen palkittiin yllättäen Woman of the Year -pystillä. Miesten antama tunnustus merkitsi räppärin mukaan sitä, että hänellä on koko maailman parhain vagina.

Nainen kertoi The Daily Telegraph -lehden mukaan kiitospuheessaan, että hän on voittanut monia palkintoja parin vuoden aikana, mutta tämä on kaikkein merkityksellisin hänelle tällä hetkellä. Palkinto on sen vuoksi naiselle niin tärkeä, että vuoden naisena hän saa viimeinkin luvan sanoa, että hänellä on maailman paras vagina.