Iggy Azalea poseerasi märässä t-paidassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australialainen poptähti Iggy Azalea nousi taannoin otsikoihin paljastettuaan, että hän on suurennuttanut rintojaan. Hänet nähtiin taannoin GQ-lehden Men of the Year Awards -gaalan punaisella matolla rohkeassa asuvalinnassa, ja nyt on puolestaan aika esitellä kauneusleikkauksen tuloksia lehden sivuilla.

Iggy Azalea poseeraa vähäpukeisena GQ-lehden australialaisversion tuoreessa numerossa. Poptähti nähdään lehden kansikuvassa pukeutuneena märkään t-paitaan, ja lehden sisäsivuilla Iggy esiintyy myös yläosattomissa.

Australialaistähti esitteli rohkeita kuvia Instagram-tilillään. Kulmakarvoja kohottavien esiintymistensä ohella Iggy Azalea on ehtinyt keskittyä myös uuden musiikin työstämiseen. Tähden tuoreimman Digital Distortion -albumin on määrä ilmestyä tammikuussa 2017.

 

Thank you for making me Woman of the Year, @gqaustralia! #GQMOTY

A photo posted by Iggy Azalea (@thenewclassic) on

#GQMOTY

A photo posted by Iggy Azalea (@thenewclassic) on

Selects from my @gqaustralia cover shoot. #GQMOTY

A photo posted by Iggy Azalea (@thenewclassic) on