Joutsen-kauha kelluu keiton päällä – upea keksintö

Koti & Asuminen Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Soppakauha on jo vuosia valmistettu melko samalla idealla ja samaa mallia noudattaen. Kauhalla kuuluu ottaa kattilasta keittoa, minkä jälkeen kauha jätetään keittokattilaan upoksiin. Nyt on suunniteltu kuitenkin täysin uudenlainen kauha, joka kelluukin keiton päällä kuin koriste.

OTOTO-niminen yritys on suunnitellut erittäin kauniin soppakauhan, jonka kuka tahansa kehtaisi laittaa tarjolla olevaan keittoon vieraiden ihasteltavaksi. Kauha esittää joutsenta ja se on tasapainotettu niin, että se kelluu keiton päällä todella ylväästi aivan kuten joutsenkin kelluisi veden päällä.

Swanky-nimisiä keittokauhoja valmistetaan punaisina, mustina ja valkoisina. Kauniit keittiön katseen vangitsijat tulevat myyntiin ensi vuoden alussa, ja OTOTO onkin juuri ylittänyt tavoittelemansa 10.000 dollarin rahoituksen Kickstarter-sivustolla kauhojen tuotantoa varten.