Kaley Cuoco myönsi viimein: ”Nämä ovat silikonirinnat!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen näyttelijätär Kaley Cuoco on tullut tunnetuksi Rillit Huurussa -komediasarjasta. Luonnonkauniilta näyttävä Cuoco on nyt myöntänyt, että hän on parannellut ulkonäköään ja käynyt plastiikkakirurgin veitsen alla. Jo pari vuotta sitten naiselta kysyttiin, että onko hän käynyt nenäleikkauksessa.

Tällöin kaunotar vielä kiisti huhut, mutta nyt hän on viimein myöntänyt leikkauksensa. 30-vuotias Kaley Cuoco kertoi People-lehdelle, että hän on käynyt nenäleikkauksessa, rintojen suurennusleikkauksessa ja ottanut täyteaineita kaulansa juonteisiin.

Cuoco kertoi, että leikkaukset ovat olleet paras päätös, jonka hän on ikinä tehnyt. Hän on ymmärtänyt, että ulkonäkö ei kestä ikuisesti ja oman vartalonsa eteen tulee myös tehdä paljon enemmän töitä kuin aiemmin. Sen vuoksi näyttelijä on myös aloittanut terveellisemmän elämän ja säännöllisen treenirutiinin, jonka tulokset ovatkin selvästi nähtävissä naisen lihaksikkaasta vartalosta.

@womenshealthmag fight for the life you want , and never look back ??#runlikeagirl ??

A photo posted by @normancook on

Splash
Splash
Splash
Splash