Luokkakokous 2 jättimenestys – rikkoi taas merkittävän rajapyykin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Luokkakokous 2 – Polttarit -elokuva on ylittänyt 200.000 katsojan rajapyykin. Elokuva on saanut eilisiltaan mennessä 200.545 katsojaa ennakot mukaan lukien. Luokkakokous 2 tuli ensi-iltaan 2. marraskuuta, joten rajapyykki ylittyi hieman yli kahdessa viikossa.

– Naiset vie, miehet vikisee! Merkityksellinen 200 000 katsojan rajapyykki on nyt ylitetty, kiitos naisten, joita on ollut teattereissa selkeä enemmistö. Liekö siitä ja sen koosta puhuminen sittenkin miehille hankalaa, elokuvan tuottaja Jesse Fryckman kommentoi.

Elokuva on jatkoa jättimäisen suositulle Luokkakokous-elokuvalle, joka sai teattereissa kaikkiaan yli 500.000 katsojaa. Elokuvan päärooleissa nähdään ensimmäisen osan lailla Sami Hedberg, Aku Hirviniemi ja Jaajo Linnonmaa. Merkittävässä roolissa esiintyy tällä kertaa myös Kalle Lamberg.

Elokuvan on ohjannut Taneli Mustonen, joka ohjasi myös ensimmäisen Luokkakokous-elokuvan. Elokuva on Solar Films -tuotantoa ja sen on tuottanut Jesse Fryckman. Luokkakokous oli Suomen viime vuoden katsotuin kotimainen elokuva. Se on myös toiseksi katsotuin kotimainen elokuva Suomessa 25 viime vuoden aikana. Luokkakokous palkittiin Yleisö-Jussilla.