Nainen eli 7 vuotta hevosena – laukkasi nurmella ja söi ruohoa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

47-vuotias Kate Havord -niminen nainen on kertonut, että hän on elänyt elämästään seitsemän vuoden ajan hevosena. Havordilla on ollut kymmeniä hevospersoonia, joita hän on pystynyt halutessaan kutsumaan esiin itsessään.

Kate Havord on The Sun -lehden mukaan kertonut, että hän on elänyt joka päivä seitsemän vuoden ajan hevosena. Wiltshiren Chippenhamissa asuva nainen juoksi nelinkontin, pukeutui häntään ja söi jopa päivittäin ruohoa. Lopulta hänellä oli jopa 32 eri hevospersoonaa, joiden henki valtasi hänet vuorotellen.

Havord kasvoi vanhempiensa kanssa Skotlannissa, jossa hän sai juosta vapaana ja syödä aina hevosille tarkoitettuja ruokia kun vanhemmat eivät huomanneet. Hän jäi kuitenkin erikoisesta käyöksestään kiinni nuorena niin monta kertaa vanhemmilleen, että he tiesivät tytön esittävän hevosta. Eräänä päivänä naisen ollessa 13-vuotias isä käski häntä lopettamaan ja kasvamaan aikuiseksi, jolloin Havord kertoi tunteneen hevospersooniensa äkillisesti kadonneen.