Pikkutyttö sai lahjaksi lelukäärmeen – sitten se alkoi liikkua

Nettivideot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Käärmeet saavat monet ihmiset pelästymään ja huutamaan kauhusta. Jopa monet tekokäärmeet on tehty näyttämään niin aidoilta, että niidenkin säikäyttämänä moni aikuinen päätyy huutamaan keuhkojensa täydeltä. Pikkutyttöä lelukäärme ei kuitenkaan tunnu pelottavan.

YouTube-videolla nähdään hauska tilanne, jossa pikkutyttö saa isältään lahjaksi leikkikäärmeen. Tyttö katsoo lelua innoissaan, kun isä ottaa sen paketista pois ja asettelee tytön kädelle. Käärme näyttää hämmentävän aidolta, mikä saa äidinkin pelästymään.

Lelukäärme alkaa yllättäin liikkumaan tytön kädellä aivan kuin oikea elävä käärme. Käärmeen liikkeet saavat äidin pelästymään niin paljon, että äiti alkaa kirkumaan kauhusta tyttären naureskellessa äidin huvittavalle reaktiolle.