Saara Aalto paljasti X Factor -kilpailukappaleensa – fanit ihmeissään: ”Liian itsestäänselvä valinta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen Saara Aalto on menestynyt historiallisen hienosti Britannian X Factor -kilpailussa, ja viime viikolla hän oli koko kilpailun suosituin finalisti monellakin mittarilla. Hänen biisivalintansa osui täydellisesti kohdalleen, mutta viikkoa aiemmin väärä biisivalinta oli pudottaa hänet kilpailusta.

Huomenna vuorossa on elokuvateema, johon kilpailukappaleiden tulee liittyä. Saaran valintaa on odotettu kovasti, ja nyt hän on kertonut sen olevan Celine Dionin elokuvaklassikko My Heart Will Go On. Kappale muistetaan Titanic-elokuvan ikonisena tunnuskappaleena, ja siinä piilee myös kappaleen riski.

Fanit odottivat Saaralta jälleen jotain omaperäistä valintaa, josta hän olisi tehnyt omanlaisensa version. My Heart Will Go On mainittiin somekeskusteluissa jo viime viikolla, mutta vain esimerkkinä kappaleesta, jollaista Saaran ei toivottu valitsevan.

Nyt monet fanit ovatkin pettyneitä, kun Aalto esittää monien mielestä liian ilmiselvän kappaleen. Kappale itsessään on tunnetusti upea, ja laulullisesti se sopii Saaralle hyvin. Onnistuessaan siitä voi tulla historiallisen upea esitys, mutta kaikkien hyvin tuntema kappale ei anna armoa virheille.

Toinen fanien ihmetyksen aihe on ollut se, että Saara Aallon kilpailukappaleet näyttävät kopioivan hänen edeltäjänsä Sam Baileyn kappalevalintoja. Sam Bailey esitti nimittäin vuoden 2013 X Factorissa No More Tears -kappaleen, jonka Saara esitti viime viikolla. Bailey esitti niin ikään myös My Heart Will Go On -kappaleen, jonka Saara aikoo esittää huomenna. Edeltäjän kopioiminen biisivalinnoissa ihmetyttää monia, vaikka kappaleet valitseekin Saaran puolesta hänen mentorinsa Sharon Osbourne.