Donald Trump sopi oikeudenkäyntinsä 25 miljoonalla dollarilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen presidentiksi juuri valittu Donald Trump oli päätymässä pian oikeuteen Trump University -hankkeensa epäselvyyksien ja huijausepäilyjen vuoksi. Oikeudenkäynnin oli määrä alkaa 28. marraskuuta, mutta nyt Trump on päässyt pälkähästä sopimalla riidan oikeussalin ulkopuolella.

CNN-uutiskanavan mukaan Trump on suostunut maksamaan 25 miljoonaa dollaria sopiakseen kolme vireillä ollutta oikeudenkäyntiä. Sovintojen myötä tapaukset on loppuunkäsitelty, eikä tulevan presidentin tarvitse enää vastata ”yliopistonsa” tekosista näiden tapausten osalta.

Sovintosopimus kattaa yhteensä 6.000 opiskelijaa, jotka väittivät tulleensa huijatuksi. Tällä tietoa opiskelijat saavat takaisin noin puolet koulutuksesta maksamistaan rahoista. Trumpin asianajajat kertoivat olleensa vakuuttuneita voitosta, mutta päättäneensä sopia kiistan, jotta Trump voisi valmistautua presidenttiyteen rauhassa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat