Vuoden 2016 seksikkäin mies on valittu – raamikas komistus!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

People-lehti järjestää vuosittain Sexiest Man Alive -nimisen äänestyksen. Tämän vuoden voittajaksi on selviytynyt WWE-painiotteluissa ja toimintaelokuvissa tunnetuksi tullut Dwayne ”The Rock” Johnson. Mies komistaa People-lehden erikoisnumeron kantta.

Lihaksikkaalla ulkomuodolla varustettu Dwayne Johnson on virallisesti maailman seksikkäin mies, Gossip cop -sivusto paljastaa. Tunnettu lihaskimppu on nähty muun muassa Skorpionikuningas, Doom ja Fast & Furious -elokuvissa.

Kerroimme äskettäin, että hän on ollut myös kuluneen vuoden eniten kovapalkkaisin miesnäyttelijä 64,5 miljoonan dollarin tienestillä. Johnsonin palkkakuittia kasvattivat erityisesti roolit elokuvissa Central Intelligence, Fast and Furious 8 ja Baywatch.

Viime vuonna People-lehden äänestyksen voitti jalkapalloilija David Beckham. Seksikkäimmän miehen kunnian ovat saaneet myös Chris Hemsworth, Adam Levine, Channing Tatum ja Bradley Cooper. 196-senttinen Dwayne Johnson on 44-vuotias.