Kauneimmat kuulokkeet – antavat käyttäjälle haltiakorvat

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Musiikista nauttiminen edellyttää nykyisin usein kuulokkeita, jotta hektisen ulkomaailman voi sulkea pois häiritsemästä musiikkielämystä. Kuulokkeita on kehitelty joka lähtöön, mutta nyt myyntiin ovat tulleet yhdet kauneimmista koskaan.

Taobao myy nimittäin verkkokaupassaan noin 12 euron hintaan kuulokkeita, jotka tekevät käyttäjästään kuin satuhahmon. Ne nimittäin muuttavat käyttäjän korvat haltiakorviksi.

Lisälaitteen äänenlaadusta ei ole tietoa, mutta tuolla hinnalla tuskin saa hifistelijän unelmia. Kuulokkeissa on 3,5 millimetrin liitäntä, joten iPhone 7 -älypuhelimen ostajat eivät voi käyttää näitä ilman erillistä adapteria.

Taobao
Taobao
Taobao
Taobao

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat