Opettajan järjetön teko: Vei autistipojalta mikrofonin esikoulun juhlissa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kouluissa pyritään usein painottamaan tasa-arvoa ja kaikkien oppilaiden tasa-arvoista kohtelua. Aina niin ei kuitenkaan todellisuudessa tapahdu. Parhaillaan sosiaalisessa mediassa äimistellään erään esikoulun opettajan toiminta Nutterfort Elementary School -koulun juhlissa, joissa esiintymässä oli myös autistipoika Caleb.

Pojan isän julkaisemalla järkyttävällä videolla nähdään miten opettaja nappaa mikrofonin telineestä juuri Calebin saapuessa kiittämään yleisö esityksen jälkeen. Autistinen poika luonnollisesti tyrmistyy kohtelustaan ja purskahtaa itkuun. Videolta voidaan huomata, että opettajan täytyi nähdä mikrofonia lähestymässä ollut pikkupoika. Myös Calebin vanhemmat olivat järkyttyneitä tapauksesta.

– Tiedän poikani olevan hieman toisenlainen, mutta hänellä on suuri sydän ja hän rakastaa kaikkia. Nyt olennaista on se, että hän halusi puhua mikrofoniin. Olen järkyttynyt, että erilaisia lapsia kohdellaan tällä tavalla. Caleb on autistinen, mutta siitä huolimatta hän on onnellinen kuusivuotias poika, pojan isä Kent Squires‎ kertoi Facebookissa.