Pähkähullu hyppääjä iski jälleen – kerrostalon katolta uima-altaaseen!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Todellisen henkilöllisyytensä 8booth-nimimerkin alle piilottava hurjapää tunnetaan videoistaan, joissa hän suorittaa uhkarohkeita hyppyjä uima-altaisiin. Kyseiset hypyt eivät suinkaan tapahdu hyppytorneista, vaan rakennusten katoilta.

Nyt 8booth on julkaissut jälleen kaksi uutta videota. Toisessa hän hyppää uima-altaaseen talon katolta päiväsaikaan, toisessa puolestaan yön pimeydessä. Kummatkin videot on kuvattu Meksikossa.

Viranomaiset eivät arvatenkaan ole innoissaan miehen vaarallisista ja laittomista hypyistä, ja niinpä hän salaakin henkilöllisyyden. 8boothin tempauksia ei missään nimessä kannataa yrittää kokeilla itse.

 

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat