Perheenäidin hätähuuto netissä: ”Miten avaan tämän astiakaapin?!”

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Facebookissa jaetussa kuvassa nähdään todellinen arkipäivän painajaistilanne. Siinä astiakaapissa olevat lautaset nojaavat kohti kaapin ovea. Näyttää siltä kuin kaappia olisi mahdotonta avata rikkomatta lautasia.

Kuvan jakoi taiwanilainen Facebook-käyttäjä Tseng Shao-Tsen. Hän totesi, ettei kaappia voisi ikinä aukaista. Muut somekäyttäjät neuvoivat naista muun muassa laittamaan alapuolelle lakanoita, kääntämään koko kaappia niin etteivät lautaset enää nojaa oveen ja jopa myymään koko astiakaapin museoon.

Daily Mail -lehden mukaan Tsengin ystävä sai sittemmin kaapin auki rikkomatta lautasia. Hän oli avannut ovea sen verran että oli saanut toisen kätensä sisään. Tämän jälkeen hän oli pidellyt lautasia paikoillaan ja avannut toisella kädellä varovasti kaapin oven auki.

FACEBOOK