Ranskanbulldoggi osallistui mallinukkehaasteeseen – yritä pistää paremmaksi!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sosiaalisessa mediassa on viime viikkoina levinnyt niin kutsuttu mallinukkehaaste, eli mannequin challenge. Siinä ihmisiä kannustetaan pysyttelemään mahdollisimman paikoillaan kameran edessä mallinukkejen tapaan.

Mallinukkehaasteeseen eivät kuitenkaan ole osallistuneet pelkästään ihmiset. Verkossa ihastusta herättäneellä videolla nähdään haasteeseen niin ikään osallistunut valkoinen ranskanbulldoggi.

Twitterissä jaetulla videolla nähtävä koira suoriutuu haasteesta paremmin kuin monet ihmiset. Se jopa pystyy vastustamaan aivan lähelleen tuotujen juustonaksujen houkutusta.

 

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat