Suomen suurin selfietikku Tampereelle – asentamiseen tarvittiin nosturia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Selfie-kuvien ikuistaminen on kuluvan vuosikymmenen ehdottomasti suurin trendi valokuvauksen alalla. Nyt Tampereelle on asennettu Suomen ylivoimaisesti suurin selfietikku, josta kukin voi käydä katsomassa reaaliaikaisesti itseään, kunhan kameran liepeille.

Kyseessä on Tampereen Lielahteen rakennettavan uuden Hiedanrannan asuinalueen keskellä sijaitsevasta Skyview® 360 -livekamerasta, joka välittää kuvaa rakennustöistä ja niiden ympäristöstä reaaliajassa ympäri vuorokauden. Kamera asennettiin alueella sijaitsevaan korkeaan savupiippuun, ja luonnollisesti massiivisen urakan toteuttamiseen tarvittiin nosturia.

Eilisestä lähtien Suomen suurin selfietikku on välittänyt 360-asteen livekuvaa Hiedanrannasta ja sen ympäristöstä kamerasta vastaavan Flycamin verkkosivuilla osoitteessa skyviewlive.roundshot.com/hiedanranta/.