Jennifer Lopezin rohkea iltapuku tarjosi silmänruokaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

47-vuotias Jennifer Lopez on todella näyttävä kaunotar, joka ei tunnu ulkonäöllisesti ikääntyvän lainkaan vaikka vuosia kertyykin lisää mittariin. Nyt nainen sai kamerat jälleen räpsymään suuntaansa kun hän häikäisi kauneudellaan toimittajat Latin Grammy Awards -palkintogaalan punaisella matolla.

Jennifer Lopez osaa pukeutua punaiselle matolle eikä hänen yllään nähdäkään ikinä mitään sellaista, joka saisi poptähden huonoiten pukeutuneiden naisten listalle. Lopez näytti jälleen palkintogaalaan saapuessaan pysäyttävän kauniilta läpikuultavassa jumpsuitissa, joka oli koristeltu mustalla pitsillä.

Naisen hiukset ja meikki kruunasivat dramaattisen tyylin upeasti. Lopezin huikean pitkistä suorista hiuslisäkkeistä ja keskijakauksesta voisi tosin monelle tulla mieleen, että inspiraatiota on lähdetty hakemaan Kim Kardashianilta, joka näyttäytyi Pariisissa muotiviikoilla melko identtisessä hiustyylissä.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash