Juomakulhon pohjassa puruluun kuva – koira meni hämilleen

Nettivideot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet isommat koirat rakastavat puruluita ja oppivatkin nopeasti tunnistamaan pureskeltavaksi tarkoitetun luun sen muodosta ja tuoksusta. Nyt eräs koira kuitenkin hämmentyi nähdessään luun, joka olikin pelkkä kuva.

YouTube-videolla nähdään hellyttävä tilanne, kun koira yrittää hämillään saada juomakupin puhjalla näkemäänsä luuta suuhunsa. Koiran omistaja on ostanut lemmikeilleen uuden juomakulhon, jonka valkoiseen pohjaan on painettu mustalla puruluun kuva.

Koira on nähnyt puruluun kulhon pohjalla ja yrittää suloisesti saada sitä suuhunsa. Koira yrittää kerta toisensa jälkeen sukeltaa luuta veden alta ja liikuttaa sitä tassullaan. Koira ei näytä ymmärtävän, että luu onkin vain pelkkä pohjaan painettu kuva.