Kourtney Kardashian paljasti: 100 kyykkyä aina ennen suihkua

Fitness Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianin perheen kaikki siskokset ovat tällä hetkellä todella hyvässä kunnossa, ja heistä jokainen on rakastunut treenaamiseen. Kuitenkin erityisesti kolmen lapsen äidin Kourtney Kardashianin treenaamista muut kiireiset perheenäidit seuraavat hämmästellen, koska moni ei voi ymmärtää sitä miten nainen ehtii pitämään itsestään huolta.

37-vuotias kolmen lapsen äiti Kourtney on onnistunut saamaan viimeisen lapsensa synnyttämisen jälkeen itsensä elämänsä parhaaseen kuntoon. Kourtney on paljastanut Daily Mail -lehden mukaan, että hän ei päästä itseään suihkuun ennen kuin hän on tehnyt sata kyykkyä. Näin hän ei unohda kyykätä.

Kourtney kertoi kyykkäävänsä sata kertaa joka päivä ennen suihkuun menemistä, koska hänen mielestään vartaloa on välillä hyvä shokeerata. Bikinikauden lähestyessä hän tekee kylpyammeessa myös dippejä sen lisäksi, että treenaa kuusi kertaa viikossa henkilökohtaisen ohjaajan kanssa.

?

A photo posted by Kourtney's Snapchat (@kourtneysnapchat) on

?

A video posted by Kourtney's Snapchat (@kourtneysnapchat) on