Murtovaras riisui itsensä alastomaksi ravintolassa – omistaja lupaa pizzaa vihjeestä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Baltimoren viranomaiset etsivät miestä, jota epäillään vähintäänkin erikoisesta rikoksesta. Paikalliseen pizzaravintolaan murtautunut mies päätti jostain syystä riisua itsensä alasti rikospaikalla.

Murtovaras tunkeutui Slice of Towson -pizzeriaan ilmanvaihtokanavan kautta. Valvontakameran tallentamalta videolta nähdään, kuinka mies murtautuu ravintolaan, riisuu vaatteensa, käärii ne päänsä ympärille ja alkaa etsimään ryöstösaalista. Hän ei kuitenkaan onnistunut avaamaan pizzerian kassakonetta.

Varkaan mukaan päätyi vain vähän käteistä ja vesipullo. Hän onnistui kuitenkin aiheuttamaan vahinkoja 3.000 dollarin edestä. Viranomaiset löysivät miehen housut ja yhden sandaalin ilmanvaihtokanavasta.

Buzzfeed-sivuston mukaan Baltimoren poliisilaitoksen edustaja kuvailee tapausta omituiseksi. Slice of Towsonin omistaja lupaa ilmaista pizzaa koko loppuelämäksi sille henkilölle, joka onnistuu antamaan poliiseille ratkaisevan vihjeen.