Ricky Martin kihlasi poikaystävänsä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja Ricky Martin on seurustellut poikaystävänsä Jwan Yosefin kanssa reilun vuoden ajan ja pariskunta näyttää todella onnelliselta yhdessä. Nyt Ricky Martin on yllättänyt faninsa ilouutisilla kertoessaan, että hän on mennyt poikaystävänsä kanssa kihloihin.

44-vuotias Ricky Martin kertoi Ellen DeGeneresin haastattelussa, että hän kosi poikaystäväänsä. Hän oli laskeutunut polvilleen ja sanonut Yosefille, että hän haluaisi viettää koko loppuelämänsä miehen kanssa. Yosef oli vielä varmistanut, että mikä Martinin kysymys oikein oli, jolloin Martin oli viimein saanut suustaan sanat: ”Menisitkö kanssani naimisiin?”.

Laulaja näytti silminnähden onnelliselta kertoessaan uutisia DeGeneresille. Ricky Martinilla on myös kahdeksanvuotiaat kaksospojat, joiden kanssa Yosef tulee mainiosti toimeen. Ricky Martin tapasi taiteilijana toimivan Yosefin aikoinaan hänen teostensa kautta, kun Ricky Martin oli miehen ikää tai ulkonäköä tietämättä ollut häneen yhteydessä ollessaan halukas ostamaan miehen töitä.

Happy #papi day ?❤️?

A photo posted by Ricky (@ricky_martin) on

?☀️

A photo posted by Ricky (@ricky_martin) on

And then this happened. #evaandpepe #selfie.

A photo posted by Ricky (@ricky_martin) on

Yup.

A photo posted by Ricky (@ricky_martin) on