Näin Ashley Graham loihtii juhlameikin alle neljässä minuutissa

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vogue julkaisee välillä YouTube-kanavallaan videoita, joissa tunnetut kaunottaret näyttävät miten he valmistautuvat nopeasti tärkeää iltaa varten. Videolla naiset näyttävät päivämeikkinsä salat, tekevät nopeita kampauksia ja muuntavat kevyen ja luonnollisen meikin muutamissa minuuteissa iltameikiksi.

Nyt mallikaunotar Ashley Graham näyttää vajaan neljän minuutin mittaisella videolla miten hän loihtii itselleen punaiselle matolle sopivan iltameikin. Graham havittelee tyylillä luonnollista, hehkuvaa ja naisellista meikkiä, joka näyttää samaan aikaan sekä huolitellulta että rennolta.

Ashley Graham kertoo, että kaiken lähtökohta on aina hyvin kosteutettu iho. Jos iho näyttää kauniilta, koko meikki näyttää naisen mukaan kauniilta. Graham myös levittää meikkivoiteet ja poskipunat iholleen sormin, koska haluaa niiden sulautuvan ihon lämmön ansiosta täydellisesti omaan ihoon.