Ashton Kutcher paljasti: ”Asuin Airbnb-majoituksessa vuoden”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näytteljäkomistus Ashton Kutcher erosi edellisestä vaimostaan Demi Mooresta vuonna 2013 oltuaan naimisissa kahdeksan vuotta. Kutcher petti vaimoaan, minkä vuoksi Demi Moore häätikin miehen heidän yhteisestä kodistaan hyvin nopeasti.

38-vuotias Ashton Kutcher on People-lehden mukaan kertonut erostaan sen verran, että hän asui vieraiden ihmisten kodeissa Airbnb-majoituksessa noin vuoden ajan eron jälkeen. Kutcher kertoi saaneensa ihmisten ystävällisyyden ja vierainvaraisuuden myötä jälleen uskonsa ihmisiin palautumaan.

Kutcher muisteli varsinkin erään majoituksen omistajaa, joka oli jättänyt Kutcherille illallisen ja lasillisen viiniä valmiiksi. Majoittajan ajattelevaisuus oli tehnyt Kutcheriin lähtemättömän vaikutuksen. Näyttelijä ei tosin paljastanut, että tiesikö asunnon omistaja, että hänen kotonaan asusteleva vieras on Hollywood-näyttelijä.