Blac Chynan katse jo laihdutuksessa – tavoitteena hurja painonpudotus

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Blac Chyna sai juuri ensimmäisen lapsensa uuden kihlatun Rob Kardashianin kanssa. Synnytyksestä on kulunut vasta viikko aikaa, mutta tuoreen äidin ajatukset ovat kuitenkin jo nyt hyvin vahvasti painonpudotuksessa.

Dream-tyttären kanssa vauva-arki on vasta aluillaan kun synnytyksestä on kulunut seitsemän päivää. Chyna on alkanut kuitenkin jo armottomasti tarkkailemaan vaakaa, jonka lukemat hän aikoo saada rajusti laspäin tulevien kuukausien aikana saavuttaakseen jälleen ihannevartalonsa.

28-vuotias Chyna on halunnut kertoa tavoitteensa ja näyttää lähtötilanteensa jo nyt muille ihmisille julkisesti. Tällä hetkellä nainen painaa 80,3 kiloa ja on pudottanut synnytyksen jälkeen jo lähes seitsemän kiloa. People-lehden mukaan naisen tavoitepainona on 59 kiloa, jonka hän painoi ennen kun alkoi odottamaan Dream-vauvaa.

Fan account @imdreamrenee

A video posted by blacchyna snapchats (@blacchynasnapchats) on

TBT

A photo posted by Blac Chyna (@blacchyna) on