Supermallin mekko petti pahasti – pikkuhousuton alapää paljastui!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Malli Chrissy Teigen saapui American Music Awards -palkintogaalaan miehensä John Legendin kanssa. Punaisella matolla korkeat lähes koko jalan paljastavat sivuhalkiot ovat juhlamekoissa olleet jo pitkään suosittuja, mutta Chrissy Teigen vei tyylin kuitenkin aivan toiselle tasolle.

Chrissy Teigenin yllä nähtiin musta pitkähihainen mekko, joka näytti paljon paljasta pintaa. Mekon selkä oli kokonaan avoin, minkä lisäksi mekon etu- ja takaosa koostuivat kahdesta kangassuikaleesta, jotka olivat kiinnitettynä yhteen vasta vyötärön kohdalla.

Teigenin juhlamekko petti naisen pahimmalla mahdollisella tavalla. Teigen ei pystynyt käyttämään mekon kanssa alushousuja lainkaan, minkä vuoksi sivuprofiilista kuvanneet kuvaajat onnistuivat tallentamaan naisesta kuvakulman, jossa Teigenin häpyluu näkyi paljaana.

Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat