Gigi Hadidin karu viesti Zayn exälle: ”Unohda jo hänet”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

21-vuotias supermalli Gigi Hadid on kyllästynyt kuulemaan toimittajilta ja lukemaan lehdistä mitä hänen poikaystävänsä Zayn Malikin entisellä tyttöystävällä Perrie Edwardsilla on tällä kerralla ollut heistä sanottavaa. Perrie Edwards on kommentoinut Hadidia ja Malikia viime aikoina melko paljon, mikä on alkanut kyllästyttämään Hadidia.

23-vuotias Zayn Malik erosi kihlatustaan Perrie Edwardsista elokuussa 2015 neljän vuoden seurustelun jälkeen. Malik ihastui Hadidiin ja alkoi tapailemaan mallia kun hänen ja Edwardsin erosta oli kulunut vasta muutama kuukausi. Poptähti otti tähän kantaa uudessa Little Mix -yhtyeen Shout Out To My Ex -nimisessä kappaleessa.

Daily Mail -lehden mukaan Gigi Hadid on pyytänyt Edwardsia jo unohtamaan Malikin ja menemään elämässään eteenpäin. Mallin mielestä Edwardsin käytös on hieman lapsellista. Perrie Edwards laulaa heidän uudessa kappaleessaan: ”Heard he been fucking some model chick”, joka oli mallin mielestä mautonta.