90-luvun teinipoikien päiväuni ikuistettiin huvipuistossa – tältä näyttää nykyisin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvun suosituimpiin teinisarjoihin lukeutuneen Beverly Hills 90210 -televisiosarjan tähti Jennie Garth koki taannoin kipeän avioeron. Avioliitto näyttelijä Peter Facinellin kanssa päättyi 17 aviovuoden jälkeen. Nykyisin näyttelijätär on naimisissa Dave Abramsin kanssa.

Eilen Jennie Garth kuvattiin pitkästä aikaa, kun hän oli nauttimassa aviomiehensä ja Fiona-tyttärensä kanssa vapaapäivästä Knottsin huvipuistossa. Sattumalta tilalle oli päätynyt samaan aikaan myös entinen vastanäyttelijä Tori Spelling.

Beverly Hills 90210 teki taannoin uuden tulemisen 90210-nimisenä spin off -sarjana, jossa myös Jennie Garth oli mukana tutussa Kelly Taylorin roolissaan. Hän kuitenkin jätti sarjan tammikuussa 2010. Syyksi kaunotar ilmoitti perheensä, sillä hän halusi jatkossa viettää enemmän aikaa lastensa Luca Bellan, Lola Rayn ja Fiona Even kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash