Khloe Kardashian näytti videolla: ”Näin hankin kostovartaloni”

Fitness Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Khloe Kardashian on saanut oman uuden Revenge Body With Khloe Kardashian -nimisen televisiosarjan, jossa hän auttaa ihmisiä laihduttamaan ja saamaan itselleen upean vartalon. Kardashian on myös itse laihduttanut vaikean eron jälkeen noin 16 kiloa ja on nyt elämänsä parhaassa kunnossa.

Kardashianin uudessa televisio-ohjelmassa kaunotar auttaa mukaan hakeneita hakijoita saavuttamaan itselleen sellaisen unelmien vartalon, josta vaikkapa entinen poikaystäväkin harmistuisi. Nyt hän on näyttänyt Snapchat-videoillaan miten hän treenaa omaa kostovartaloaan kuntoon.

Tiukan treeniohjelman, terveellisen ruokavalon ja päättäväisyyden avulla Khloe Kardashian on itse saavuttanut haluamansa tulokset, joista hän pääsee nyt nauttimaan. Kuten videoilta näkyy, tulokset eivät ole kuitenkaan tulleet helposti.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat