Mariah Carey nosti kurvinsa kuin tarjottimelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialaisen miljardoöri James Packerin kanssa taannoin kihlautunut popdiiva Mariah Carey erosi äskettäin miehestään. Nainen jätettiin, vaikka pariskunta etsi vastikään yhteistä kotia Beverly Hillsistä. Sittemmin Mariah on jatkanut Sweet Sweet Fantasy Tour -kiertuettaan normaalisti.

Viime päivinä Mariahin on huhuttu tapailevan erästä tanssijaansa, mutta suhteelle ei ole saatu vahvistusta. Eilen popdiiva kuvattiin, kun hän saapui Airbnb Open Spotlight -tapahtumaan Los Angelesissa. Carey ei pettänyt odotuksia, sillä asuvalinta nosti uhkean poven kuin tarjottimelle.

Liikemies James Packer on kuulunut skientologeihin viimeksi kymmenen vuotta sitten. Mariah Carey uskoo, että miehen oikeana kätenä työskentelevä Tommy Davis on aivopessyt miljardöörin takaisin kirkon riveihin ja että heidän eronsa johtuu Skientologiasta. Packerin tiimistä kerrotaan, että eron syynä ei ole uskonto vaan popdiivan ylenpalttinen tuhlaaminen ja huomionhakuisuus.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash