Lapin erämaassa asuva Tinja ihastuttaa maailmalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Lapin eksotiikka vetoaa tunnetusti hyvin maailmalla. Kerroimme viime keväänä kuinka Lapin erämaassa asuva Tinja Myllykangas sai huomiota ympäri maailmaa ranskalaisen valokuvaaja Brice Portolanon ikuistettua hänen elämäänsä ja kotimaisemiaan upeaksi Arctic Love -kuvasarjaksi.

Nyt Tinja on noussut jälleen otsikoihin maailmalla, kun hänestä tehty video leviää parhaillaan vauhdilla sosiaalisessa mediassa. Visit Finlandin 14. marraskuuta julkaisemalla videolla Tinja kertoo elämästään Inarin erämaan maisemissa. Video on tähän mennessä katsottu jo 770.000 kertaa.

Muotkatunturilla kumppaninsa ja 85 koiran kanssa ilman sähköä ja juoksevaa vettä asuva Myllykangas voi sanoa asuvansa eräässä maailman kauneimpiin lukeutuvassa paikassa. Verkossa hänen elämäänsä saadaan ihastella oheisen videon lisäksi myös kuvasarjana muun muassa Brice Portolanon verkkosivuilla.