Blac Chyna esitteli vatsaansa – jo 9 päivää synnytyksestä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Blac Chyna sai juuri ensimmäisen lapsensa uuden kihlatun Rob Kardashianin kanssa. Kun synnytyksestä oli kulunut vasta viikko, tuore äiti alkoi heti tarkkailemaan painoaan ja ilmoitti sosiaalisessa mediassa oman tavoitepainonsa, joka on 59 kiloa.

Chyna aikoo saada painonsa rajusti alaspäin tulevien kuukausien aikana saavuttaakseen jälleen ihannevartalonsa. Nyt nainen julkaisi Instagram-kanavallaan videon, jossa hän esittelee synnytyksen jälkeistä vatsaansa. Vatsa on palautunut todella nopeasti eikä moni voisi varmasti huomata raskaudesta jälkeäkään ellei tietäisi naisen synnyttäneen vain yhdeksän päivää sitten.

28-vuotias Chyna on pudottanut synnytyksen jälkeen jo noin seitsemän kiloa painoaan. Naisen vatsan seutu on kaventunut hurjaa vauhtia eikä hänelle näyttäisi jääneen edes löysää ihoa merkiksi raskausvatsasta.

9 day Postpartum ?? Snap – BlacChynaLA

A video posted by Blac Chyna (@blacchyna) on

?? 9 days Postpartum with my 2nd child ( follow my snap BlacChynaLA)

A video posted by Blac Chyna (@blacchyna) on